نصب دوربین آنالوگ به دی وی آر AHD

نصب دوربین آنالوگ به دی وی آر AHD پیام بگذارید

دوربین‌های مداربسته ، امروزه جزء جدایی‌ناپذیر دنیای ما هستند و کمتر فضای عمومی را می‌توان تصور نمود که مجهز به دوربین مداربسته نباشد. انواع دوربین مداربسته از هر نوعی که باشد، می‌تواند امنیت و کنترل بیشتری را برای شما به ارمغان بیاورد و فضایی ایمن‌تر را مهیا سازد. بنابراین بیراه نیست که دوربین‌های مداربسته تا این حد برای زندگی ما ضروری شده‌اند. از آنجا که سیستم دوربین‌ مداربسته ، تکنولوژی رو‌ به رشد و نوینی محسوب می‌شود، هر روزه تکنولوژی ساخت و انتقال تصویر در آن، با پیشرفت بیشتری مواجه می‌شود. اما شرایط اقتصادی در دنیای امروز، این امکان را به ما نمی‌دهد که بتوانیم در بازه‌های زمانی کوتاه، سیستم‌های جدیدتر را به طور کامل جایگزین سیستم‌های قبلی کنیم و شاید بهترین گزینه این باشد که بتوانیم امکانات جدید و بروزتر را جایگزین برخی از سیستم‌های پیشین که کارایی خود را کم‌کم از دست داده‌اند، کنیم. در این راستا قصد داریم اطلاعات کاملی راجع به نحوه نصب دوربین آنالوگ به دی‌وی‌آر AHD را برای شما شرح دهیم. در ادامه از شما دعوت می‌کنیم ما را در طول این مقاله همراهی کنید:

نصب دوربین آنالوگ به دی وی آر AHD

معرفی انواع سیستم دوربین مدار بسته

دنیای دوربین مداربسته دنیایی پیچیده و مملو از اصطلاحات فنی و تخصصی است که برای درک بهتر موضوع، لازم است اطلاعات نسبی در این زمینه داشته باشید.  قبل از ورود به مبحث نصب دوربین آنالوگ به دی‌وی‌آر AHD، بهتر است با برخی واژه‌ها و اصطلاحات که در دنیای دوربین‌های مداربسته متداول هستند، آشنا شوید تا این مقاله بهتر برایتان قابل درک باشد:

  • تعریف دوربین مداربسته آنالوگ:

این واژه در واقع بیان‌کننده نوع اولیه سیستم‌های نظارتی ‌ست که در آن‌ها از دوربین‌های سنتی آنالوگ با رزولوشن SD استفاده می‌شود. در این تکنولوژی، تصاویر در یک سنسور تصویر (به انگلیسی Image Sensore) تشکیل شده و سپس به یک تقویت‌کننده و بعد از آن، مستقیما به خروجی فرستاده می‌شود.

به دلیل اینکه سیگنال در دوربین مدار بسته آنالوگ از نوع استانداردهای معمول تلویزیون یعنی  PAL یا NTSD است، می‌توانیم به جای دستگاه ضبط، خروجی تصاویر را مستقیما به تلویزیون ارسال کنیم. مسیر انتقال تصویر در این تکنولوژی، کابل کواکسیال coaxial است که بزرگترین نقص آن، کیفیت تصویر پایین است.

رزولوشنی که دوربین‌های آنالوگ آن را پشتیبانی می‌کند، به طور معمول عبارت است از:

رزولوشن CIF یا 352×240 پیکسل

رزولوشن D1 یا  (704 x 480)پیکسل

رزولوشن 960H یا  (960 x 480)پیکسل

  • تعریف دوربین مداربسته HD :

این اصطلاح، مربوط به جدیدترین نسل تکنولوژی دوربین‌ مداربسته است که در آن تصاویر با کیفیت بالاتر از مگاپیکسل توسط دوربین تولید و توسط همان کابل کواکسیال coaxial  قبلی که در دوربین مداربسته آنالوگ استفاده میشد به دستگاه dvr  های hd  انتقال پیدا میکند و توسط این دی وی آر ها ضبظ و پخش و انتقال تصویر انجام میشود. رزولوشنی که این نوع تکنولوژی پشتیبانی می کند عبارت است از:

رزولوشن 720 p یا  (1280 x 720) 

رزولوشن  1080 p یا   (1920 x 1080)

3 مگاپیکسل

4 مگاپیکسل یا بالاتر

  • تعریف تکنولوژی تحت شبکه یا IP

تکنولوژی دیگر صنعت دوربین مداربسته عبارت است از تکنولوژی IP یا تحت شبکه ، که در آن از استاندارد‌های اینترنتی برای انتقال تصاویر با کیفیت بالا استفاده می‌شود.

بستر انتقال اطلاعات و تصاویر در هر دو نوع تکنولوژی آنالوگ و  HD، کابل کواکسیال است. به همین دلیل امکان ارتقای سیستم آنالوگ به سیستم HD با هزینه مناسب و با استفاده از سیم‌کشی قبلی، به راحتی وجود دارد. به وسیله‌ی این ارتقاء، کاربر امکان دریافت تصاویر کیفیت بالا را پیدا می‌کند.

منطق عملکرد دوربین‌های HD به این نحو است که ابتدا تصویر در سنسور تصویر دوربین (Image Sensor) ، به صورت دیجیتال تشکیل شده و با کدگذاری و فشرده‌سازی، به صورت سیگنال آنالوگ در بستر کابل کواکسیال منتقل می‌شود و مجددا در دستگاه DVR دی‌کد و غیرفشرده می‌شود و در نهایت، به صورت سیگنال دیجیتال و با کیفیت بالا نمایش داده می‌شوند.

به طور معمول برای ارتقاء سیستم‌های آنالوگ، باید دوربین‌های HD در دل این سیستم اضافه شود تا کیفیت تصویر بالاتری حاصل شود. با این وجود گاهی ممکن است ما در ضمن ارتقای سیستم قدیمی، تمایل داشته باشیم بعضی از دوربین‌های آنالوگ قدیمی را که در نقاطی با حساسیت کمتر نصب هستند را همچنان حفظ کنیم. پرسشی که اینجا مطرح است، این است که:

آیا امکان نصب دوربین آنالوگ به دستگاه دی‌وی‌آر HD وجود دارد؟

در پاسخ باید گفت کانکتور اکثر DVR های HD ، از نوع BNC است که در دوربین‌های آنالوگ هم از همین کانکتور استفاده می‌شود. بنابراین عموما نصب دوربین آنالوگ به دی‌وی‌آر HD امکان‌پذیر است. البته در مواردی محدویت‌هایی هم وجود دارد که لازم است در زمان انتخاب DVR از تولید‌کننده آن استعلام کنیم.

در ادامه با انواع DVR آشنا خواهیم شد.

معرفی انواع DVR

  • دی‌وی‌آر آنالوگ ( DVR Analog):

در این دستگاه، دوربین آنالوگ با کابل کواکسیال به صورت مستقیم، به DVR آنالوگ متصل می‌شود.

  • دی‌وی‌آر HD (HD DVR):

در این نوع دی‌وی‌آر نیز همانند DVR آنالوگ، دوربین HD با کابل کواکسیال و کانکتور BNC به دستگاه DVR متصل می‌شود. علاوه بر دوربین‌های HD ، امکان اتصال و نصب دوربین آنالوگ به دی‌وی‌آر HD نیز وجود دارد.

  • NVR دستگاه ضبط ویدئو سیستم تحت شبکه یا IP :

بر خلاف سیستم آنالوگ و HD ، بستر انتقال اطلاعات و تصویر در تکنولوژی IP از نوع کواکسیال نیست و دوربین‌ها با کابل شبکه (CAT5 / 6) به دستگاه NVR متصل می‌شوند.

  • دی‌وی‌آر هیبریدی (Hybrid DVR) :

این دستگاه تکنولوژی‌های IP ، آنالوگ  ،AHD  ، HD-CVI و HD-TVI را پشتیبانی می‌کند و در حال حاضر به دلیل امکاناتی زیادی که برای کاربر فراهم می‌کنند، از محبوبیت بسیار زیادی در بازار دوربین مداربسته برخوردار است.

  • دی‌وی‌آر سه‌گانه (Tiribrid DVR) :

در این نوع  DVR،  هر سه نوع تکنولوژی تحت شبکه ، آنالوگ و HD  پشتیبانی می‌شود.

بهترین روش برای ارتقاء سیستم‌های قدیمی آنالوگ:

در صورتی که قصد ارتقاء سیستم دوربین مداربسته آنالوگ را داشته باشید، منطقی ست که بتوانید از بخشی از تجهیزات پیشین هم استفاده نمایید تا هزینه‌ی کمتری پرداخت نمایید. در این صورت بهترین گزینه برای شما، تکنولوژی HD خواهد بود.

تکنولوژی HD با نام‌های مختلفی توسط شرکت های مختلف صنعت دوربین مداربسته و‌ نظارتی به بازار عرضه می‌شود که از لحاظ ویژگی‌های کلی، با یکدیگر تشابه دارند.  HD-CVI، HD-TVI ، AHD ، TURBO HD ، همگی زیرشاخه‌هایی از تکنولوژی روبه توسعه‌ی HD می‌باشند.

هر شرکت معمولا با فناوری خاص خود، DVR متفاوتی را نیز تولید می‌کند که امکان استفاده در تولیدات  کمپانی‌های دیگر را ندارد، اما در صورت نیاز، در همه‌ی آنها می‌توانیم اقدام به نصب دوربین آنالوگ به  دی‌وی‌آر HD نماییم. البته باید توجه داشت، با در نظر گرفتن کیفیت بالاتر دوربین‌های HD ، نصب دوربین آنالوگ به دی‌وی‌آر HD خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد. چرا که قصد کاربر از ارتقای سیستم قبلی، بالا بردن کیفیت تصاویر دریافتی ‌ست و برای این منظور، به دوربین‌های دیجیتال نیاز است. مگر آنکه در مواردی خاص، کاربر نیاز به دریافت تصاویر از مناطق حساس را نداشته باشد که در این مورد، بهتر است از همان دوربین‌های قدیمی استفاده کند و در مکان‌های مهم و از نظر امنیتی حساس‌تر، از تجهیزات HD و یا حتی در مواردی از تکنولوژی IP استفاده نماید.

سخن پایانی:

چنانچه بخواهید کیفیت تصاویر دریافتی از سیستم مداربسته، بالا و مطلوب باشد، ناگزیر از ارتقاء و تعویض سیستم‌های پیشین خواهید بود. انتخاب دوربین و DVR مناسب و از نظر اقتصادی به‌صرفه، نیازمند مشاوره با متخصصین و کارشناسان باتجربه است تا بتوانند بهترین گزینه را با توجه به نیاز شما و امکاناتی که در اختیارتان است پیشنهاد دهند.

ازین که این مقاله را تا انتها مطالعه کرده‌اید از شما سپاسگزاریم و امیدواریم برایتان سودمند واقع شده باشد. گروه تخصصی ایمن دوربین، آمادگی خود را در زمینه مشاوره تخصصی در مورد انواع دوربین مداربسته و سیستم‌های مرتبط با آن، اعلام می‌نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *